8. Bilkent Turizm Forumu
Program
09:30 – 10:00
Kayıt & Karşılama
10:00 – 10:45
Açılış Konuşmaları
10:45 – 11:00
Kahve Arası
11:00 – 13:00
PANEL & tartışma: DESTİNASYON PAZARLAMASINDA GASTRONOMİ
moderatör
DR. NURİYE ÖRER, ÖĞRETİM GÖREVLİSİ, BİLKENT ÜNIVERSİTESİ
KONUŞMACILAR
FATMA ŞAHİN, GAZİANTEP BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI
HUGO GUEVARA, TİCARET UZMANI, PERU TİCARET OFİSİ İSTANBUL
DAVID MORA GÓMEZ, YİYECEK TURİZMİ yÜKSEK lİSANS pROGRAMI KOORDİNATÖRÜ, BASQUE CULLINARY CENTER İSPANYA
ÖMER KARTIN, TÜRSAB GASTRONOMİ İHTİSAS BAŞKANI
13:00 – 14:00
Öğle Yemeğİ
14:00 – 16:00
Panel & TARTIŞMA: GASTRONOMİ TURİZMİ UYGULAMALARI
Moderatör
DOÇ. DR. AYŞE KEENS, ÖĞRETİM ÜYESİ, Bİlkent Ünİversİtesİ
panelİSTLER
SOMER SİVRİOĞLU, MASTERCHEF TÜRKİYE JÜRİ ÜYESİ, ACUN MEDYA
GÜRKAN BOZTEPE, GASTRONOMİ TURİZMİ DERNEĞİ BAŞKANI
Prof. DR. İBRAHİM BİRKAN, ÖĞRETİM ÜYESİ, ATILIM ÜNİVERSİTESİ
GİZEM ŞALCIGİL WHITE, TURKISH COFFEE LADY KURUCUSU VE KÜLTÜREL DİPLOMASİ UZMANI
16:00 – 16:30
Kapanış & Özet
Mustafa Sİyahhan, ÖĞRETİM GÖREVLİSİ, Bİlkent ünİversİtesİ
SONER CÖRÜT,UZMAN, TC KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI