8. Bilkent Turizm Forumu

Program

09:30 – 10:00

Kayıt & Karşılama

10:00 – 10:45

Açılış Konuşmaları

10:45 – 11:00

Kahve Arası

11:00 – 13:00

PANEL & tartışma:  DESTİNASYON PAZARLAMASINDA GASTRONOMİ

moderatör

DR. NURİYE ÖRER, ÖĞRETİM GÖREVLİSİ, BİLKENT ÜNIVERSİTESİ

KONUŞMACILAR

FATMA ŞAHİN, GAZİANTEP BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI 

HUGO GUEVARA, TİCARET UZMANI, PERU TİCARET OFİSİ İSTANBUL

DAVID MORA GÓMEZ, YİYECEK TURİZMİ yÜKSEK lİSANS pROGRAMI KOORDİNATÖRÜ, BASQUE CULLINARY CENTER İSPANYA

ÖMER KARTIN, TÜRSAB GASTRONOMİ İHTİSAS BAŞKANI

13:00 – 14:00

Öğle Yemeğİ

14:00 – 16:00

Panel & TARTIŞMA: GASTRONOMİ TURİZMİ UYGULAMALARI

Moderatör

DOÇ. DR. AYŞE KEENS, ÖĞRETİM ÜYESİ, Bİlkent Ünİversİtesİ

panelİSTLER

SOMER SİVRİOĞLU, MASTERCHEF TÜRKİYE JÜRİ ÜYESİ, ACUN MEDYA

GÜRKAN BOZTEPE, GASTRONOMİ TURİZMİ DERNEĞİ BAŞKANI

Prof. DR. İBRAHİM BİRKAN, ÖĞRETİM ÜYESİ, ATILIM ÜNİVERSİTESİ

GİZEM ŞALCIGİL WHITE, TURKISH COFFEE LADY KURUCUSU VE KÜLTÜREL DİPLOMASİ UZMANI

16:00 – 16:30

Kapanış & Özet

Mustafa Sİyahhan, ÖĞRETİM GÖREVLİSİ, Bİlkent ünİversİtesİ

SONER CÖRÜT,UZMAN, TC KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI

Close Menu